Home

(For English click here)

ET-channeling in Amsterdam en Internationaal


Starseeds en multi-dimensionaal contact

Wieteke faciliteert de mogelijkheid tot het verder verkennen en ervaren van je eigen multi-dimensionaliteit en jouw persoonlijke connectie tot de sterren.

Met een brede kennis van holistische geneeswijzes en talloze goed geintegreerde Multi Dimensionale ervaringen, begrijpt zij op diep doorleefd niveau, wat het effect kan zijn van het volledig ‘op aarde brengen’ van de liefdevolle kosmische energie van onze sterren-familie. Iets wat zowel individueel positief doorwerkt, alswel voor onze omgeving. Wanneer we ons meer compleet voelen, wordt ook het volgen van ons hart tenslotte een vanzelfsprekende zaak.

Door levenslange ervaring in dit type multidimensionaal contact (contact met extra terrestrials) voelt het voor Wieteke heel natuurlijk om tele(m)patisch te communiceren met haar (of jouw) ET-gidsen en dit vervolgens te vertalen. Dankzij haar inmiddels honderden uren praktijkervaring, en wereldwijde contacten met andere professionals uit dit vakgebied – heeft zij zich ontwikkeld tot bekwaam Interstellar-channel.

Momenteel faciliteert Wieteke dit type sessies met zijn liefdevolle en helende frequenties, vanuit Amsterdam en internationaal voor zowel groepen als in individuele sessies. Ook deelt zij gepassioneerd een groot aantal van de groeps channeling dialogen & vele interessante interviews over gerelateerde onderwerpen op haar YouTube kanaal (met filmpjes zowel in het Nederlands als Engels).

Zelf begon Wieteke al jong (3 jaar) met het hebben van multidimensionaal contact met verschillende soorten ET’s. Een bijzondere levensreis bracht haar tenslotte in direct contact met  een persoonlijk gids van de Yahyel (Arjun), die op zijn beurt weer direct samenwerkt met onder andere; gidsen van Sirius, de Sassani en de Pleiaden. Sindsdien werken zij samen. Via Wieteke, functioneren de Yahyel (vanuit de 5de/6e dimensie) als een toegangsweg naar informatie vanuit het Universum, parallelle levens en (altijd) het Hogere Zelf van clienten. Alle bevindingen van het liefdevolle en geavanceerde ET-team, worden door Wieteke, direct doorgegeven in de verbale channeling. Je kunt gewoon antwoorden en vragen stellen. De channeling voelt net zo ongedwongen en natuurlijk aan als een normale dialoog; met als verschil dat dit gesprek compleet doordrongen is van een krachtig veld van onvoorwaardelijke liefde, wat ons vrijblijvend wordt aangeboden door de ET-gidsen. Hierdoor kan dit type energetische connectie voor een ontvanger op tal van vlakken als diep helend worden ervaren, terwijl zij ons op de achtergrond van het gesprek waar nodig helpen balanseren en stabiliseren.

Wieteke voelt tevens een speciale connectie met de nieuwe generatie Starseeds (Indigo en Kristal kinderen/en volwassenen) en werkt dan ook graag samen met haar team om voor hen ‘de deuren wijd(er)open te zetten’ naar hun eigen (vaak reeds sluimerend bewustzijn van) persoonlijke gidsen, bijzondere vermogens en Interstellar connecties.

“Het is mijn passie om te helpen de brug slaan, tussen onze vele multi dimensionale facetten.
Opdat een ieder zich weer volledig en liefdevol, compleet mens mag voelen.
De integratie van onze connectie met de sterren, maakt daar voor velen een essentieel onderdeel van uit.”    – Wieteke

Alle channelings zijn gebaseerd op het principe van Self-empowerment...(klik hier voor meer informatie)

De gedachte achter Self-empowerment, is dat jij alle antwoorden al in je hebt.
Het komt echter geregeld voor, dat wij vanuit onze eigen situatie, die antwoorden niet meteen kunnen zien.
Iedereen kan wel eens een duwtje in de rug gebruiken – een reflectie – of wat inspiratie van buitenaf – om zich deze eigen-wijsheid te herinneren. De Et’s maken direct contact met ons Hoger Zelf; zij zien ons als compleet – als perfect, in ieder moment. Zij begrijpen de ontzagwekkende kracht van ons zelfherstellend vermogen, zowel psychisch, emotioneel als fysiek. Hun hoogste doel tijdens een sessie, is ons te helpen herinneren hoe wij die kracht weer voor onszelf kunnen zien en ervaren.

Je kunt bij Design4awareness zelf het tempo en de samenstelling van jouw individuele proces aangeven. Juist omdat er op zoveel vlakken tegelijk gewerkt wordt tijdens een ET-channeling, laat Wieteke mensen altijd zelf invoelen wanneer ze weer een sessie denken nodig te hebben of niet. Soms is 1 sessie al afdoende en soms (meestal bij chronische uitdagingen) zijn meerdere sessies nodig, maar dit is geen vaste regel. Vrije wil staat centraal in al haar werk. De channelings zijn altijd vol compassie en lekker to-the-point zodat je er ook echt mee aan de slag kunt. Stap 1 is altijd zelf-acceptatie, het omarmen van het Nu. Van daaruit komen het loslaten van negatieve geloofsovertuigingen en aldus een diepere heling van het complete systeem, vanzelf binnen ons bereik. 

 

Klein-met-text-

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren