ufoGedeeld blog van “Achter de Samenleving”  (een co-creatie)

Douwe Beerda:
Net als eerder in de vraag en reflectie sessie met Wieteke Koolhof van Design 4 Awarenss over channelen nu eenzelfde opzet over buitenaardse wezens.
Naast Wieteke was ook Philip Fiolet van Beyond Medicine zo vriendelijk om deze vragen te beantwoorden.

Ik heb beiden 5 vragen voorgelegd over/aan buitenaardsen die ze beide met behulp van hun eigen gids hebben beantwoord.

De antwoorden van Wieteke en Philip en hun gidsen waren zeer uitgebreid en daarom heb ik ervoor gekozen om er inplaats van 1 heeeeel lang artikel van te maken het heb opgedeeld om er zo 5 wat kortere artikelen van te maken. Hier de eerste vraag:

Waarom landen buitenaardse wezens bij wijze van spreke niet gewoon op het grasveld van het witte huis of nemen ze een mainstream media nieuwsuitzending over om zichzelf te introduceren en bekend te maken aan de wereld/planeet aarde?

Wieteke en haar gids:

Lieve mens; het is ten eerste vanuit respect voor jullie persoonlijke- en collectieve proces dat wij dit bewust niet doen – op dit moment in jullie tijd. Begrijp dat er vele lagen zijn waarnaar gekeken wordt voordat wij open contact maken met een andere maatschappij, en dat het ook van allerlei zaken afhankelijk is hoe wij dit contact maken met een specifieke planeet of maatschappij. Wij zullen ons nooit opdringen – en hen die absoluut niets met ons te maken willen hebben, worden gehoord en gerespecteerd.

Sommigen van jullie zijn zich niet bewust van de innerlijke wens om (weer) contact aan te gaan met deze ‘andere delen van jullie zelf’ die wij in wezen representeren. Met de meesten van jullie – communiceren wij al tijdenlang geregeld – op jullie eigen (doorgaans onderbewuste) verzoek. Dit gebeurd op veel meer lagen dan velen van jullie nu voor mogelijk houden. In jullie dromen, door muziek, door plotse inzichten, in reizen die jullie maken via jullie plantmedicijnen (met respect en voor het doel van innerlijke groei) of in de meditatieve staat – en op talloze andere manieren. Met deze stukjes en beetjes aan informatie uit deze ‘onbewuste’ lagen, kan de menselijke ratio vervolgens zelf besluiten of hij er ‘iets’ mee wil doen in het dagelijks leven of niet.

67e1f71e564005b7818ea1f68820c497Vanuit ons oogpunt zijn wij familie. Sommigen van ons, zien jullie als onze kinderen en voor anderen van ons, zijn jullie onze (voor)ouders. Het is vanwege deze krachtige verbinding dat wij afspraken hebben en in dialoog kunnen treden met jullie Over-ziel. De groepsziel die jullie als ‘Mensheid’ aan elkaar verbind in deze – door jullie op dit moment bewust verkozen – staat van ontwikkeling (als ‘mens’ op aarde). Met deze collectieve Over-ziel is overeengekomen dat wij voor enige tijd meer op de achtergrond zouden blijven omdat jullie graag zelf bepaalde dingen wilden uitzoeken (op jullie spirituele pad) alvorens (weer) meer openlijk contact met ons te maken.

Er zijn momenten in wat jullie ‘het verleden’ noemen, waarop open contact met sommigen van ons heel normaal was. Er zijn vele puzzelstukjes over deze vroegere interacties te vinden in jullie geschiedenis en er komen steeds meer van deze puzzelstukjes ‘bovendrijven’, nu jullie opnieuw, meer en meer klaar zijn voor dergelijk contact.

De laatst overeengekomen ‘hold-your-distance’-afspraak tussen ons en jullie Overziel, is echter een heel stuk losser geworden op het kantelpunt wat bekend staat bij jullie als de datum 21-12-2012. De trilling van jullie planeet – en van jullie als mensheid, is sindsdien rap aan het versnellen. Dit is wat velen van jullie de awakening- of ascentie tijd noemen. Velen van ons zijn hierbij betrokken op een zachte, liefdevolle wijze – nogmaals, zonder ons op te dringen of jullie iets uit handen te nemen. Het punt is juist; dat we jullie met name assisteren om te zien, dat jullie deze zaken zelf in handen hebben (grote glimlach). Nu deze ‘deur’ een stukje verder openstaat zullen jullie bemerken dat de ‘ietwat directere uitnodigingen’ zoals ufo-sightings, maar ook het aantal mensen wat ontdekt dat zij ons, of andere wezens uit andere dimensies kunnen channelen, in aantal zullen gaan toenemen; zodat jullie (in)direct energetisch met deze lagen in contact kunnen treden. Zoals je ziet zijn dit nog steeds vormen van contact waar je zelf in alle vrijheid op kunt reageren – je hoeft er tenslotte niets mee – er wordt dus niets ‘geforceerd’. Jullie ervaren alleen datgene waarvan jullie op Hoger niveau aangegeven hebben klaar voor te zijn. Zonder die toestemming zouden wij überhaupt geen stappen maken in jullie richting, uit liefde en respect voor het pad wat jullie op zielsniveau voor jullie zelf hebben uitgestippeld.

Wij komen dichterbij als jullie dieper geïntegreerd (en eigen gemaakt) hebben, wat jullie nu aan het leren zijn. Voor sommigen zal dat eerder zijn – en voor anderen wat later, maar uiteindelijk doet het idee van tijd er niet toe, al is er natuurlijk altijd de uitnodiging om zo vol mogelijk in het hier en nu te leven. Er is een eindeloos aantal realiteiten – en ieder van jullie creëert zijn eigen ervaring en tijdlijn in dit proces. Het is een organisch proces, en een innerlijke reis first of all, want het is alleen via jullie hart – en dat geldt voor ieder individueel, dat de weg zich tussen ons zal openen.

first_contact_by_otisframpton-d49m70d

Philip en zijn gids:

Er zijn verschillende redenen waarom wij niet jullie planeet binnenvallen om onze aanwezigheid bekend te maken. Waarvan de eerste en wel meest belangrijke is dat wij als beleid hebben om niet in te grijpen op zich ontwikkelende beschavingen by force.

6ea44b493ba703c41e58c2fca41f2e4dHet binnen vallen van een planeet is als het binnen vallen van een huis, het is immers jullie woonomgeving, jullie realiteit. Zelfs aanbellen is niet wat wij beogen …. Aanbellen is het geven van signalen om aandacht te vragen en mensen opmerkzaam te maken omdat wij zouden willen dat de mens naar de deur komt en dat is in feite ook een inmenging in het leven van de mensheid en zal de ontwikkeling van de mensheid bewust beïnvloeden.

Wij weten wat er gebeurd als beschavingen overvallen worden door wezens die zij niet kennen, we weten wat we doen, het is niet de eerste keer dat wij contact maken met nieuwe beschavingen.

En er is geen haast, why hurry ? We hebben alle tijd.

Zodra het collectieve bewustzijn van jullie beschaving een niveau, een frequentie heeft bereikt en dat gaat op dit moment in jullie evolutie zeer voorspoedig – dan is jullie beschaving klaar voor meer en laten we zeggen minder subtiel contact, meer direct contact. Tot dat moment zal het contact blijven in de vormen waarbij gebruik gemaakt wordt van kanalen die open staan voor contact.

10398849_1231838376885033_7390707500251687679_n

Mochten mensen zelf nog vragen hebben, stel ze vooral in de reacties. Wieteke, Philip en ikzelf zullen kijken of we daar ook een antwoord op kunnen geven. En mocht je een vraag hebben die aan bod zal komen in de komende 4 artikelen dan laat ik dat weten.

Aanverwante artikelen en informatie:
-) Vraag en reflectie sessie over channelen met Wieteke Koolhof
-) Wieteke vertelt over haar ervaringen met ET Channeling en ET Healing
-) Interview met o.a. Philip Fiolet van Beyond Medicine over ET Healing
-) Buitenaardse wezens vragen aan jou persoonlijk, wil je dat we ons laten zien?
-) Zelf contact maken met je multidimensionale aspecten
-) Innerlijke vrede, je passie volgen en multidimensionaliteit

greetingfaggot