12705517_1695782127327981_3828843826632570900_nCo-creatie blog met Achter de Samenleving:

Vraag 4 van deze serie van 5 aan Wieteke Koolhof van Design 4 Awarenss en Philip Fiolet van Beyond Medicine. De eerdere vragen die voorbij kwamen waren:

-) Vraag 1: Waarom landen buitenaardse wezens bij wijze van spreke niet gewoon op het grasveld van het witte huis of nemen ze een mainstream media nieuwsuitzending over om zichzelf te introduceren en bekend te maken aan de wereld/planeet aarde?

-) Vraag 2: Waarom hebben buitenaardse wezens interesse om contact te maken te maken met planeet aarde en haar inwoners?

-) Vraag 3: Hoe zijn buitenaardse wezens in staat om de fysieke grenzen die wij nu wetenschappelijk kennen als bijv. niets kan sneller dan het licht reizen te overbruggen?

Vraag 4 luidt als volgt:

Hoe zouden buitenaardsen willen dat wij ze ontvangen, zouden begroeten op aarde?

Philip en zijn gids: Wij draaien deze vraag liever om … hoe willen jullie ons ontvangen en hoe willen jullie dat wij jullie ontvangen. Het gehele proces draait niet om ons maar om jullie. Als het om ons zou gaan dan hadden wij allang aan de deur gestaan.

12108736_10153230575471687_6463650433573934429_nHet laatste dat wij willen is paniek of zelfs maar angst in de meest subtiele vorm dan ook. Op het moment dat de energetische verbinding tussen jullie beschaving en de onze stabiel en in balans is en onze verschijning een herinnering van vreugde oproept op dat moment zijn jullie klaar voor open contact.

In veel gevallen is jullie innerlijk weten nog te zeer besluierd met angsten die geen relatie hebben met enig contact met ander beschavingen maar die dit open contact nog wel in de weg staat. Op het moment dat individuen of collectieven klaar zijn voor contact op deze wijze is iedere begroeting er een vanuit het hart.

Besef goed dat wij niet beter of hoger ontwikkeld zijn dan jullie. Wij hebben als collectief een vehikel, voertuig, lichaam dat meer informatie rechtstreeks van de bron toelaat en doorlaat dan die van jullie. In die zin zijn jullie meesters, onze meesters. Jullie kunnen ondanks de enorme beperkingen en dichtheden van jullie omgeving nog steeds de weg vinden door het donker naar het licht daar waar het voor ons veel eenvoudiger is met onze vehikels.

Jullie lopen volledig geblinddoekt en vinden je weg, de één sneller dan de ander. In jullie oude oosterse tradities memoreren jullie dit als martial arts en het vraagt meesterschap over je lichaam. Jullie kunnen pas beseffen wat jullie werkelijk doen als je vanuit onze perceptie kunt kijken naar jullie eigen realiteit.

aliens-welcome-new-mexico-006

Wieteke en haar gids:
In plaats van te zien dat jullie je het hoofd breken over wat de beste kleur rood zou zijn voor de loper die jullie willen uitleggen wanneer wij aankomen (er wordt hartelijk gelachen hier bij dit beeld) – zien wij liever dat jullie elkaar zien als degenen voor wie de rode loper uitgelegd mag worden.

Wanneer jullie vol verwondering om jullie heen kijken en de goddelijkheid, de schoonheid en perfectie zien in Al Wat Is, wanneer het (ver)oordelen is gestopt en opkomende emoties begroet kunnen worden vanuit het hart, en voor innerlijke groei en transformatie gebruikt worden en niet langer worden weggedrukt… Dan zijn jullie klaar om ons te ontmoeten en dan zal het als vanzelf gaan. Het zal een dans zijn, een lied, een kunstwerk, een puzzelstuk wat op zijn plek valt, een bloem die opent, een thuiskomst van ongekende diepgang, en tegelijkertijd zal het logisch en natuurlijk zijn. Dat is de frequentie waarop wij elkaar zullen ontmoeten.

Daarvoor hoeven jullie maar 1 ding te doen; en dat is jezelf te zijn, ten volste en zonder weerstand tegen datgene wat jouw hart je laat weten dat jij ten volste bent. En zo zij het. 🙂
3f47dc8ec8a479109fec1d1b7602a568

En wederom als mensen vragen hebben aan de gidsen van Wieteke en Philip, stel ze vooral in de reacties. Om het circuit rond te maken zijn er vragen vanuit onze kant nodig om op te reageren voor de ET gidsen.

 

VRAAG EN ANTWOORD stukjes:

3 gedachten over “Hoe zouden buitenaardsen willen dat wij ze ontvangen, zouden begroeten op aarde?”

 1. Boze maffiabaas
  Hoe is de eenheid zich ooit gaan verzetten tegen zichzelf? Waarom is een deel van de eenheid ooit in dualiteit gaan geloven en is “zo – gezegd” gaan splitsen van zichzelf? Waarom leven we in deze illusie terwijl informatie al voor ons ALLEMAAL beschikbaar is? Is het universum geordend? Hoort alles ook weer op de zelfde manier geordend te worden als daarvoor – maar deze keer om immuun te zijn om de zelfde soort gelijken fout ooit te voorkomen omdat de juiste informatie en de gewonnen strijd door de bron zelf beschikbaar is op dat moment?Zal deze chaos OOIT een keer voor altijd stoppen? Zijn wij niet met ons allen een soort gelijken immuuniteit?
  1. DouweDouwe Bericht auteur
   Afsplitsing zorgt ervoor dat je jezelf uit verschillende hoeken kan bekijken. Dus afgescheidenheid is heel functioneel voor The ALL.
  2. Wieteke
   Hi maffiabaas 🙂Heel goede en logische vragen allemaal.
   Ik heb hier zelf natuurlijk ook al veel onderzoek aan besteed en veel dialoog over gevoerd met mijn gids(en). Een behoorlijk lange- maar wel heel verhelderende geschreven channelling over dit onderwerp staat op mijn blog. Het merendeel van je vragen (of iig de kern ervan) komt erin aan bod. Het is wel in het Engels maar wie weet heb je er tcoh wat aan 🙂Teaser:“This neutral zone – that you defined as ‘non-dualistic’, although sometimes explained to you as such, is more than just a ‘mental recipe’ to widen your perspective. The idea is for it to be lived with the heart and the mind in unison. Without the heart the concept will remain a concept and cannot be experienced fully. And even though non-duality is the name you gave it, without duality it could not be experienced, as duality is just as much at the foundation of Creation as is Oneness.”Link naar het voltallige blog: https://design4awareness.com/category/conversations-with-the-yahyel/

   Hoe ik het intussen zelf begrijp op dit moment (heel kort uitgelegd):
   De eerste afschijding- zoals Douwe al zegt, is noodzakelijk voor Het Al, om zichzelf te (her)kennen en resulteert in het leven zoals wij dat kennen met al zijn duistere en lichtere kanten. Het willen uitsluiten van de duistere kanten – in zichzelf – is wederom een opsplitsing, of een wens tot seperatie. En veroorzaakt dus weer afgescheidenheid in onszelf als mens. Om een ‘heel’ mens te zijn – worden wij uitgenodigd ook al het duister (dat in ons of anderen KAN zitten) te omhelzen vanuit liefde, begrip en compassie. De paradox is; dat het DAN zal ophouden te bestaan – in spreektaal ‘omdat datgene wat zolang is onderdrukt – zich dan niet meer hoeft ‘te bewijzen’ zeg maar. Wij zijn dan – als menselijk ras – klaar met dit onderdeel van dit (3rd density) ‘spel’. (en we bewegen dan door / evolueren dan door naar 4th density). Complete balans kan, zoals ik het nu begrijp, in wezen alleen bestaan als het duister op de 1 of andere manier gerepresenteerd wordt door iets of iemand in Al Dat Is, omdat het er nu eenmaal deel van uitmaakt. Dat hoeft niet alleen maar door aarde of door mensen te zijn. En zoals ik het begrijp van de ET’s zijn wij nu op de grens van ‘klaar zijn’ met dit intense spel van duister en licht, van zulk groot contrast. Omdat steeds meer mensen in zichzelf tot heelheid komen.

   Voor die mensen die vanbinnen tot heelheid komen zal er – volgens de op dit moment ingevoelde vooruitzichten door de ET’s – binnen maximaal 10 jaar, geen oorlog meer zijn op onze aarde, geen onderdrukking meer van emoties, geen innerlijke en/of uiterlijke strijd met zulk diep lijden tot gevolg. Er zullen op die ‘werldvrede-versie’ overigens nog wel uitdagingen zijn, maar het zal niet meer zo diep en intens gaan als we de afgelopen duizenden jaren hebben meegemaakt.
   Voor anderen, die kiezen om ‘vast te houden’ aan de strijd in henzelf (door hun angsten niet te transformeren en geen innerlijk werk te doen) – zal dat er nog wel zijn; omdat iedereen zelf zijn realiteit schept en dus letterlijk ‘shift’ naar de planeet (of versie van onze planeet) die het meest synchroniseert met datgene wat hij of zij verkiest te geloven dat mogelijk is voor henzelf en de mensheid. Dit laatste is simpelweg metafysics; what you put in – is what you get back. (ieder creeert zijn eigen veld van manifestatie vanuit eigen geest en hart). Best een grote motivatie voor een optimistische denkwijze dus haha 😉

   Zoals met alles is Vrije Wil de grondregel. Je hoeft niks met deze informatie als je dat niet wilt – maar goed- dit is zoals ik het van hen begrijp op dit moment – en wie weet kun je er toch iets mee 😉
   This is up to everyone for themselves.

   Warme groet 🙂

   Wieteke

 

Aanverwante artikelen en informatie:
-) Wieteke vertelt over haar ervaringen met ET Channeling en ET Healing
-) Interview met o.a. Philip Fiolet van Beyond Medicine over ET Healing
-) Buitenaardse wezens vragen aan jou persoonlijk, wil je dat we ons laten zien?
-) Zelf contact maken met je multidimensionale aspecten
-) Innerlijke vrede, je passie volgen en multidimensionaliteit

13055248_10154152750423658_101925935764798987_o

Artwork: Erial Ali – http://www.erial.us/


Douwe Beerda
@: Douwebeerda@gmail.com
T: +47 45866649

Eetbare planten en paddenstoelen database:
www.permacultuurnederland.org/planten.php

“All beings are equal in both their desire for happiness, and their right to obtain it.”
www.mensenrechten.org

“They are ill discoverers that think there is no land when they see nothing but sea.”
www.achterdesamenleving.nl