Co-creatie blog met Achter de samenleving:

De laatste vraag van deze 5 delige serie aan Wieteke Koolhof van Design 4 Awarenss en Philip Fiolet van Beyond Medicine. Ik heb beiden 5 vragen voorgelegd die ze met behulp van hun ET gids hebben beantwoord en hun reflecties op geven.

De eerdere vragen zijn hier terug te vinden. De 5de en tevens laatste vraag van deze serie luidt als volgt:

Op wat voor manieren zijn wij mensen verbonden aan/met buitenaardse en multidimensionale wezens?

Wieteke en haar gids: Dit is een mooie gelegenheid om de ‘spiegel’ nog eenmaal aan beide zijden te belichten. En begrijp dat deze spiegel omkeerbaar is. Wij zien het als volgt:

Spiegelzijde: wij zijn familie op meerdere wijzen, zowel genetisch als wel vanuit Kosmisch oogpunt. Wij begrijpen dat alles wat wij tegenkomen in het Universum, alles wat wij waarnemen, deel uitmaakt van Al Wat Is, en dus in die zin; deel uitmaakt van onszelf. Wij zien jullie als een (verleng)stuk van onszelf, als een tak aan dezelfde boom zeg maar. Het is dan ook daarom dat wij onvoorwaardelijk van jullie kunnen houden, zelfs al zouden jullie besluiten niets met ons te maken te willen hebben. Jliie zijn vrij – zoals wij dat zijn. Onze liefde komt dus zonder verwachtingen.

91f5ae917e64c559475bbc8e1f780cadmirrorReflectie binnenin de spiegel: Andersom geldt hetzelfde voor jullie; Terwijl jullie in contact komen met deze begrippen of concepten (m.b.t. buitenaardsen en multidimensionale stukken) die wellicht geheel nieuw zijn voor sommigen van jullie, worden jullie in wezen uitgenodigd de aandacht naar binnen te keren en te ‘verkennen’ wat jullie met deze informatie willen doen. Dat is de innerlijke reis.

Deze informatie, die allicht op velerlei wijze, en vanuit talloze bronnen en in allerlei toonaarden bij jullie aankomt, is steeds opnieuw een stukje van de grote puzzel die vraagt om opnieuw ‘ingevoeld’ te worden door wie jij op dat moment voelt dat je ten volste bent, om zo op jouw eigen unieke wijze, van deze informatie te groeien. Wij maken in die zin dus al deel uit van jullie reis. Nu nog als ‘concept’ en later wellicht als ‘tastbaar onderdeel van jullie realiteit’.

Wat dat laatste betekenen zal, voor ieder individueel, is in wezen dat diegene complete vrede heeft gevonden met ‘het concept van ons’, van dat wat wij representeren, binnenin zichzelf. Begrijp dat niets kan materialiseren in jullie persoonlijke perceptie van de tastbare wereld als het niet eerst door een bepaald gedeelte van jullie (collectief onder-)bewustzijn is opgeroepen. Of dat nu is omdat die manifestatie iets aan jou reflecteert waarvan jouw Hoger zelf weet dat het graag gezien en geïntegreerd wil worden, of dat het is om je te laten zien hoe heerlijk je in de flow zit (dus als bevestiging en onderstreping van dat wat je in wezen ten volste bent; een God/Godin co-creator). In beide gevallen staat de reflectie van de manifestatie tot jouw beschikking om gebruikt te worden als een gereedschap tot innerlijke groei.

Kortom, het ‘concept’ dat wij nu nog voor velen zijn is in wezen niets anders dan een open uitnodiging om ‘buiten de tot nog toe bekende grenzen van jullie oude zelf-concept’ te reizen naar jullie multidimensionale zelf, waar wij (reeds) onderdeel van uitmaken.
Van jullie lichaams-bewustzijn naar het energetische/universele bewustzijn, via het hart, via vertrouwen en via het pad van de onvoorwaardelijke liefde. Het is onze passie en vreugde jullie op die weg te inspireren, voor wie dat graag wil.

We are One. Of zoals wij zeggen Ha’ah-me (ik zie in jou – mijzelf – en hou van beiden).

Vashta Narada’s Galactic Art http://www.vashta.com/

Vashta Narada’s Galactic Art: http://www.vashta.com/

Philip en zijn gids: Deze vraag kent meerdere lagen en dient ook vanuit die verschillende perspectieven te worden beschouwd. Zoals reeds eerder vermeld is het lichaam dat jullie als vehikel gebruiken op jullie planeet niet van origine ontstaan op jullie planeet en heeft het tevens na het ontstaan ook meerdere modificaties ondergaan door toevoeging van delen aan jullie blauwdruk vanuit ander beschavingen. Jullie lichamen delen op dit vlak dus zowel – laten we zeggen het prototype met andere beschavingen als ook zijn er door modificaties overeenkomsten met andere beschavingen. Ook heeft het lichaam door de evolutionaire processen modificaties ondergaan die weer uniek zijn voor jullie biologische lichaam.

Op ander lagen dien je te beseffen dat je dit lichaam hebt als vehikel en dat jouw bewustzijn op heel andere wijze verbonden is met ons. Uiteindelijk komt alles uit dezelfde bron en ergens daartussen hebben beschavingen, collectieve bewustzijnsvormen, een link met ieder van jullie individueel en collectief. We noemen jullie niet voor niets familie, wij zijn uiteindelijk een grote familie verbonden met elkaar in dit ene grote spel van creatie.

10378935_909374292493241_6460863157936446785_n

Ik wil Wieteke, Philip en hun beide gidsen nogmaals hartelijk danken voor hun reflecties op deze vragensessies. Ik vond het persoonlijk erg bruikbare en heldere informatie maar het is aan eenieder voor zichzelf om te bepalen wat ze uiteindelijk wel of niet met deze reflecties willen doen.

Mochten mensen na deze 5 vragen zelf nog prangende vragen hebben waar ze graag de perspectieven van de ET gidsen van Wieteke en Philip op zouden willen ontvangen? Stel die vragen dan in de reacties onder dit artikel.

Aanverwante artikelen en informatie:
-) Wieteke vertelt over haar ervaringen met ET Channeling en ET Healing
-) Interview met o.a. Philip Fiolet van Beyond Medicine over ET Healing
-) Buitenaardse wezens vragen aan jou persoonlijk, wil je dat we ons laten zien?
-) Innerlijke vrede, je passie volgen en multidimensionaliteit
-) Zelf contact maken met je multidimensionale aspecten

csmue160522

 


Douwe Beerda
@: Douwebeerda@gmail.com
T: +47 45866649

Eetbare planten en paddenstoelen database:
www.permacultuurnederland.org/planten.php

“All beings are equal in both their desire for happiness, and their right to obtain it.”
www.mensenrechten.org

“They are ill discoverers that think there is no land when they see nothing but sea.”
www.achterdesamenleving.nl

Bewaren