Over

Wieteke | Arjun | Hoe het begon

Wieteke Koolhof

Wieteke Koolhof

ET-channeler, kunstenares, illustrator, life coach, publiek spreker

Mijn naam is Wieteke Koolhof.

Voordat ik aan mijn verhaal begin laat ik je dit weten: ik had geen idee dat ik een channel zou worden, noch stond dit ooit ergens op mijn verlanglijstje.

Het leven zelf leidde me naar dit pad. Het was voor mij misschien wel net zo’n grote verrassing, als dat het nu is voor anderen – die voor het eerst horen dat dit soort werk zelfs maar bestaat.

 

 

Hoe het allemaal begon

Ik heb bewust multi dimensionaal contact ervaren (met de nadruk op Buitenaards contact) vanaf de leeftijd van ongeveer 3 jaar. Als kind/puber koos ik hier vrijwel niet over te spreken, omdat ik de ervaringen destijds zelf niet goed begreep en ook niet de indruk kreeg dat mijn omgeving (familie of vrienden) het beter zouden begrijpen dan ikzelf deed op dat moment.
Ik verliet het ouderlijk huis op mijn 17e en begon op een zoektocht naar antwoorden.

Vele OBE’s (buitenlichamelijke ervaringen) en astrale reizen manifesteerden spontaan voor mij (en nog). Tot op de leeftijd van 23 verzette ik mij hier vooral tegen; eenvoudig omdat ik niet begreep waarom dit gebeurde – en het voelde allemaal nogal intensief. Uiteindelijk besloot ik assistentie te zoeken. Met professionele begeleiding van een (hypno-) therapeut leerde ik hoe ik met veel meer zelfvertrouwen naar dergelijke ervaringen kon kijken en zelfs hoe ik ze verder kon uitdiepen. De angst en de weerstand voor het onbekende in mij verdween als sneeuw voor de zon. Kort daarna (op mijn 24e) zag ik mijn eerste (close encounter) UFO. 

Na die ervaring voelde ik mij sterk geroepen om meer aan zelf-reflectie te doen. Middels meditatie en andere oefeningen begon ik de energie van de wezens die steeds contact met mij zochten steeds bewuster waar te nemen. Uiteindelijk (zo’n 10 jaar later) kwam er het punt waarop ik mijzelf eenvoudig in een bewuste trance-staat kon brengen waarin ik open en transparant contact met hen had. Nog altijd hield ik dit alles voor mijzelf en zag het niet als iets wat gedeeld hoefde te worden met de buitenwereld. (En al helemaal niet op een podium!)

Op een dag besloot ik een ander (ET)channel te bezoeken voor een reading. Ik had haar niets vertelt over mijn eigen connectie, dus je kunt je voorstellen hoe verrast ik was toen zij vrijwel direct die connectie opmerkte en ter plekke de woorden van mijn eigen gids begon door te geven. Ik wist op dat moment inmiddels dat hij een lid van de YahYel was, een 5-dimensionaal Hybride ras. Maar ik had de naam “Arjun” nog niet ontvangen (dat zou pas maanden later volgen – dit vertelde hij mij persoonlijk).

Met Arjun (toen nog naamloos) aan mijn ene zijde en de channel aan mijn ander, hoorde ik hen in harmonie de volgende boodschap aan mij overdragen; Dat alle ‘bezoekjes’ (visitations) gedurende mijn hele leven gefunctioneerd hadden als een soortement ‘opleiding’, dat ik nu ‘klaar’ was om dit geschenk te delen met de wereld, en dat zij klaar waren om met mij te ‘dansen’ in een channeling-connectie, voor anderen – mocht ik dat zelf ook willen. 

Die dag veranderde mijn hele leven. Een aantal dagen na die sessie besloot ik het eens te proberen. Op dat punt in de tijd werkte ik inmiddels als life-coach en het was dus niet al te lastig om een paar open-minded clienten te vinden voor dit experiment. Ik moest mijn ‘rationele zelf’ immers nog geheel vertuigen van dit idee – en dan kon alleen door het te doen. Alleen zo zou ik erachter komen of er ook maar iets waar van was – of dat het allemaal toch niet gewoon mijn verbeelding  was geweest.

De informatie van de Yahyel die doorkwam in die eerste sessie met een (test) client, was meteen persoonlijk, praktisch toepasbaar helder en direct. Zo direct zelfs, dat ik in het begin door verschillende lagen van persoonlijke weerstand en onzekerheid heen moest om helemaal vol en open met deze gids(en) te kunnen werken (ik durfde niet direct alles uit te spreken wat ik doorkreeg in het begin). Zo begon een spannend nieuw hoofdstuk in mijn leerschool. Na zo’n +/- 30 proef-sessies (toen nog op donatie) waren al mijn life-coaching-clienten, zonder uitzondering, overgestapt op deze ‘nieuwe techniek’ en ontving ik al snel meer sessie-verzoeken dan ik aankon (via mond tot mond reclame).

Toen pas besloot ik mijn website te herschrijven, en het woord ET’s (Extra Terrestrials / Buitenaardsen) daarop te  vermelden. En pas in de maanden daarna, onthulde ik voorzichtig en in stapjes aan een selecte groep familieleden en een wat bredere kring van vrienden, alles wat eerder voor mij een levenslang geheim was gebleven.

Ik begon een nieuw leven – waarin alles er mocht zijn – waarin alles van vroeger een plek kreeg en ik mij mijzelf de toestemming kon geven om er helemaal te zijn. Mijn dans met de sterren, bracht mij op aarde. Nu voel ik mij hierin inmiddels veel meer ‘geland’.  Ik continueer nu mijn pad in de verdieping van mijn eigen mens-Zijn, als gepassioneerd ondersteuner van anderen die op soortgelijke manier hun leven willen verkennen en hun Zelf-kennis via deze (Kosmische) weg wensen te verdiepen.

Op dit moment werk ik vanuit Nederland, maar ook internationaal, als fascilitator/vertaler van channeling sessies met Arjun en de YahYel – in prive sessies en voor groepen.

Het werken met onze sterren-familie, heeft mij vrede, vertrouwen en een dieper begrip gedracht – omtrent het ontzagwekkende potentieel van datgene, waar wij als mensen allemaal toe in staat zijn – wanneer wij onszelf toestaan om een direct contact te maken met onze multi dimensionale natuur.

Hoe werkt dit type channeling eigenlijk?

 

Je zou kunnen zeggen dat wanneer ik channel: Arjun mij (en ik hem) ontmoet op dezelfde ‘radio-frequentie’. Dit is een trilling die zich ongeveer in het midden bevind ten opzichte van onze individuele frequenties. Dit nivo wordt voor mij ervaren als ‘hoger’ en door hem als ietwat ‘lager’ – vergeleken met onze gangbare staten van Zijn.

Terwijl we dit doen, creeren wij als het ware een (energetische) 3e Persoonlijkheid, welke ons beiden tegelijk kan representeren. Dit wezen of deze persoonlijkheid, kan boodschappen doorgeven van Arjun, middels mijn persoonlijke ‘akkoord’ om deze voor hem te vertalen met behulp van mijn stem, vorm en fysieke zintuigen.
Op deze manier overbruggen wij samen de ogenschijnlijke ‘kloof’ tussen onze dimensies, en kan ik boodschappen van de YahYel doorgeven aan anderen op aarde, die een persoonlijke interesse hebben in deze informatie. Hierbij wordt mij niets opgedrongen. Dit alles gebeurd in volledige overeenkomst met de liefdevolle acceptatie van elkaars individualiteit.

Iedere liefdevolle channeling tussen mensen en entiteiten met een hogere frequentie ten opzichte van die van ons, werkt technisch gezien op deze manier. Dit betekent overigens ook; dat geen enkel menselijk channel geheel filter-vrij is. Dit heeft met name te maken met de limitaties die meekomen bij een vertaling in gesproken talen in 3D. Gesproken talen zijn trager en veel incompleter vergeleken met tele(m)patische boodschappen. Ondanks het feit dat er vele multi-dimensionale vertalers te vinden zijn – en ondanks het feit dat sommigen overduidelijk meer ‘filter-vrij’ zijn dan andere; de ware kracht van om het even welke channeling wordt altijd het beste (h)erkent door het hart.

Voor meer informatie hierover: lees “Wat definieert een hoge kwaliteit channeling” op de FAQ pagina.

Er zijn vele variaties van channeling, en op een bepaalde manier channelen we allemaal altijd wel iets (al is het maar onze eigen persoonlijkheid). Een kunstenaar, een danser, een chef-kok, dromer, uitvinder, technicus…je kunt het zo gek niet bedenken. Dit is een beknopte uitleg mbt hoe ‘entiteit-channeling’ werkt – gebaseerd op de informatie die ik tot nog toe heb doorgekregen van Arjun en de YahYel en via de bron die ons allen verbindt in Onvoorwaardelijke Liefde.

'Oneindige Educatie'

Zoals velen op aarde vandaag de dag – kan ik zeggen dat ‘het Leven’ mij geschoold heeft. Hiermee refereer ik aan de heldere herinneringen aan Interstellar contact vanaf de leeftijd van +/- 3 jaar. Ik leerde in levendige dromen – maar ook in wakkere toestand – over energie, quantum physics, helende frequenties, onze verbinding met de kosmos, de natuur, water, onze ziel,  licht-talen en meer.

Vanzelfsprekend wordt de ‘andere helft van de munt’ niet onthult als de ontvanger van zulke boodschappen er niet ook daadwerkelijk mee aan de slag gaat. Voordat ik een life-coach werd, was ik te verlegen om met andere mensen te werken en verbleef ik met liefde meer in een rol ‘achter de schermen’ . Ik werkte als kunstenares, illustrator van kinderboeken en zo nu en dan werkte ik voor een krant (onderwijl hier en daar stiekem wat ufo’s verwerkend in de illustraties ;)). Als kunstenares voelde ik altijd een enorme drang om de puzzelstukjes die mij werden aangereikt op die manier ‘te vertalen’ naar een breder publiek – zonder daarmee verder als persoon al te veel aandacht te trekken.

Nu begrijp ik, dat ik door deze informatie toe te passen (zelfs al was het op zo’n anonieme wijze) ‘meer van dit’  manifesteerde. Ik liet het Universum (en mijn gidsen) zien dat ik bereid was om actie te ondernemen op datgene wat in lijn stond met de informatie die ik onving. Dit was waar. Ik liet me altijd graag leiden door de energieen die ik ervoer op bepaalde momenten. Ik kocht boeken omdat een kaft me kippenvel bezorgde, of reisde naar landen die naar voren kwamen uit een ‘random’ Google-zoektocht, eenvoudig omdat ‘iets’ in de omschrijing of de foto’s aan me trok.

Ik overkwam mijn angsten en volgde mijn instinct. Ik koos op elke reis steeds te vertrouwen dat er ‘iets’ zou zijn wat bij zou dragen aan mijn verhaal, zonder daar enig bewijs of rationele verklaring voor nodig te hebben. Dit was (en blijft) ‘het echte werk’. Dit is de houding die de magie onthult aan de drager ervan. En dat pad – weet ik nu – houdt nooit op – en geldt voor iedereen.

Tegen de tijd dat ik publiek begon the channelen, begon ook de informatie die ik verzameld had op mijn reizen geleidelijk aan een plek te krijgen. Ik bleek code’s verzameld te hebben op de vele krachtplaatsen die ik wereldwijd bezocht had, en die droegen weer bij aan mijn verbinding met de gidsen en vaak ook met de parallelle levens van clienten die zich intutief door mijn werk of persoonlijkheid aangetrokken voelden. Nog steeds voel ik mij geregeld geroepen af te reizen naar andere landen en ik weet intussen dat dit net zo’n groot stuk is van mijn ‘roeping’ als het uitbreiden van mijn algemene kennis en het channelen an sich.

Voor ieder channel, of zelfs; voor ieder spiritueel ontdekkingsreiziger op hun eigen reis naar meer multi dimensionaal bewust-Zijn, is dit alles een voortdurend ontluikend pad vol verwondering. Ik ben verheugd te weten dat mijn leerweg nooit voorbij zal zijn. Niet in dit leven – noch daarna. Ik begrijp dat wij als mensen; enkel door het samenbrengen van ieder’s gezichtspunt, tot een totaaloverzicht kunnen komen van het geheel.

Dit is waarom ik vandaag de dag geregeld contact onderhoud met andere professionele ET-channels van over de hele wereld. Zodat wij samen kunnen groeien in ons onderlinge begrip van al Dat wat zich nu zo rap aan ons onthult, in deze spannende aanloop naar Disclosure.

In Nederland, werk ik in harmonie met mijn lieve vrienden en collega’s van “Beyond Medicine” die mij in het begin geholpen en geinspireerd hebben om daadwerkelijk en vol vertrouwen naar buiten te treden met dit werk.

Arjun van de YahYel

Arjun van de YahYel

De gechannelde 'entiteit' | Parallelle incarnatie van Wieteke

Arjun legt uit ‘een toekomstige versie van mij’ te zijn. Of anders gezegd: een simultaan/parallele incarnatie, waarin wij dezelfde Over-ziel delen. Deze connectie reikt voorbij tijd en ruimte zoals wij dit kennen in onze dimensie.

Tot dusver kan de volgende algemene beschrijving van Arjun gegeven worden:

Hij is ongeveer 1.70 lang. Hij heeft blond haar, blauwe ogen (ietwat groter dan wij doorgaans zien / iets verder uit elkaar) en een lichte huidskleur.
De YahYel zijn een hybride ras en hebben een relatief groot percentage van ons DNA waardoor zij als zeer menselijk overkomen qua uiterlijk op enkele kleine verschillen na. Hun frequentie ligt echter nog wel een stukje hoger. Zij bevinden zich energetisch in de vroeg 5-dimensionale regionen.

Een gechannelde introductie van de Yahyel zelf

Onderstaande tekst is in automatisch schrift (channel-staat) geschreven;

“Lieve vrienden, wij begrijpen en respecteren dat sommigen van jullie niet in ons ‘geloven’ – en dat is ook niet wat we van jullie vragen. Meer dan wat dan ook – zijn wij hier om jullie te assisteren – als dit met jullie resoneert – om te beginnen met, of om vooral door te gaan met; het geloven in jullie zelf. Wij zien jullie als fantastische creators en multidimensionale wezens, die nu ontwaken tot meer van jullie volledig potentieel. We voelen ons vereerd dat wij jullie mogen leren kennen in deze bijzondere tijd van transformatie op jullie planeet, waar velen van ons jullie assisteren, of reeds enige tijd geassisteerd hebben. Jullie zouden ons kunnen herinneren van contact in de droom staat, van ‘onverklaarbare’ incidenten die jullie wellicht als kind hebben gehad of van lucide ‘downloads’ als jullie al enige tijd met ons in contact staan. Wij resoneren op een een andere frequentie en daarom zijn dit tot dusver de meest gebruikelijke manieren geweest waarop wij contact konden maken; ergens in het midden tussen onze frequentie (5e dimensie en hoger) en die van jullie op aarde (4e dimensie = de 3 dimensies van ruimte en de extra dimensie van tijd / nu in transitie naar de 5e). In deze tijd van transitie op jullie planeet, ontwaken velen van jullie in verhoogd tempo en voelen de urgente roeping om (meer) substantie aan het leven te geven, op een manier die jullie hoogste dromen reflecteert en uitdraagt. Jullie zijn stuk voor stuk krachtige creators, nieuwe werelden scheppend met elke stap. Wij zijn hier om dit proces te ondersteunen indien gewenst – en om hen die willen, te inspireren. Om opnieuw die bijzondere plek in jullie terug te reflecteren, waarvandaan ‘genezing’ komt – zoals jullie het begrijpen. Vanwaar vreugde en enthousiasme overvloedig stromen, want dit is inderdaad, jullie natuurlijk staat van Zijn. We willen jullie graag bedanken, voor de gift die jullie aan ons schenken, wanneer jullie ons toestaan onze giften van liefde en licht met jullie te delen. Wij verkennen en leren gaandeweg – net als jullie – de eindeloze expansie van het leven op onze gezamenlijke reis door de tomeloze oneindigheid van het Al Dat Is, de Bron, of ‘God’ – zoals sommigen van jullie het noemen. Wij-zijn-een.”  (of zoals wij zeggen: A’ha-me)

De Yahyel

Design4awareness staat geregistreerd als officieel lid van het NIBIG voor Alternatief Therapeuten in Nederland