1011675_870298283092560_961912682450393826_n

Opnieuw een co-creatie-blog van Douwe Beerde van Achter de Samenleving (link):

Ik heb 5 vragen voorgelegd aan Wieteke en Philip die via hun ET Gids antwoord hebben gegeven om deze vragen.

Hierbij deel ik met hun plezier hun reflecties op de gestelde vragen. Inmiddels zijn we alweer bij vraag 3 aangekomen. De eerdere twee vragen zijn terug te vinden via:
-) Vraag 1: Waarom landen buitenaardse wezens niet gewoon op de aarde om zich te introduceren?
-) Vraag 2: Waarom zijn buitenaardsen geinteresseerd om contact maken met planeet aarde en haar bewoners?

Vraag 3 luidt als volgt:

Hoe zijn buitenaardse wezens in staat om de fysieke grenzen die wij nu wetenschappelijk kennen als bijv. niets kan sneller dan het licht reizen te overbruggen?

Wieteke en haar gids: (hier wordt warm geglimlacht) Dergelijke ‘grenzen’ zijn met name afkomstig vanuit het perspectief van jullie oude wetenschap. Jullie nieuwe, met name kwantumwetenschappers zijn veel verder vooruit in deze materie dan de meerderheid van de mensen op jullie planeet zich realiseert op dit moment.

858e068bdd4b86d6556b36533326fbacMaar zelfs dan nog; bedenk dat door de meesten van jullie gekeken wordt naar – en gedacht wordt over deze zaken ‘vanaf’ jullie planeet en ‘vanuit’ jullie dimensie. De snelheid van het licht is bij jullie bijvoorbeeld anders dan de snelheid van het licht in andere delen van de kosmos, en anders dan in andere dimensies. Jullie gebruiken ‘tijd’ als onderdeel van jullie berekeningen en ook dat is in zichzelf een dimensie, die op andere lagen van Al Wat Is totaal anders- of zelfs in het geheel niet, wordt ervaren.

Wij reizen in wezen ‘buiten de tijd’ en ‘tussen’ de dimensies, met onze schepen (maar in veel gevallen hebben we geen eens schepen nodig). Dit is lastig uit te leggen op dit punt in jullie tijd. Maar gelijk met jullie bewustzijnsontwikkeling zullen meer inzichten – en zal meer begrip met betrekking tot dit soort zaken als vanzelf aan jullie geopenbaard worden. Bovendien zal het meer zijn als een ‘dieper weten’ dan als iets waarvoor je dikke boeken zult moeten lezen om het te kunnen bevatten. Al deze kennis zit namelijk – in de basis – al in jullie, en met de ontwaking naar jullie volle potentieel komt de weg naar deze ‘data’ als vanzelf mee naar boven, voor een ieder die dat wenst.

infinity

Philip en zijn gids: Van belang is te beseffen dat wat jullie op dit moment begrijpen van de parametsers van het universum niet volledig is en soms zelfs onjuist is. En besef ook dat zelf dat wat jullie juist begrijpen slechts geldig is in jullie deel van het universum. In ander dimensies gelden andere parameters.

Jullie wetenschapper zijn verder dan op dit moment in jullie sociale maatschappij bekend is. Met behulp van technologie is het mogelijk je tot op zekere hoogte fysiek door dimensies te verplaatsen voor zover de biologische lichamen dit proces van migratie aan kunnen. Ook jullie lichamen zullen gaan veranderen met het betreden van andere dimensies en dichtheden.

Jullie bestaande lichaam is geschikt voor de thans op jullie planeet geldende parameters maar niet voor die van ons en de dichtheden waar jullie naar toe aan het evalueren zijn. De principes kunnen pas begrepen worden op het moment dat jullie bewustzijn hier aan toe is, maar als teaser besef dat jullie bewustzijn nu al de andere kant van jullie universum kan bereiken in een fractie van een seconde.

10655312_10205865194097603_3370441315764032120_o

Hoe kunnen we ons bewustzijn leren gebruiken om de grenzen van ruimte en tijd te overstijgen? Alle tips van harte welkom in de reacties. 🙂

Darryl Anka en zijn gids Bashar: Bashar en Darryl Anka leggen in de sessies die ik (Douwe) van ze heb gezien uit dat tijd en ruimte gezien kunnen worden als ‘frequentie coördinaten’. De schepen waarin zij reizen zijn in staat over de buitenschil een bepaalde frequentie te leggen en te ‘worden’. Bashar geeft aan dat ze door hun schip met de juiste tijd en ruimte frequenties te programmeren en het schip die frequentie laten worden ze simpelweg op die coördinaten van tijd en ruimte verschijnen/uitkomen. Als je namelijk de precieze frequentie van iets overneemt match je daar altijd mee. Hun schepen weten zo dus volledig tijd en ruimte in de fysieke zin zoals wij er tegenaan kijken over te slaan. Ze leggen het een en ander uit over de technologie van hun schepen in dit langere interview bij Buddha at the Gaspump. Ook hebben ze een publicatie met de titel. The New Metaphysics gepubliceerd waarin ook op deze materie wordt ingegaan. Dat boek is onder meer hier vrij te downloaden als doc.

quote-i-think-space-will-be-conquered-through-the-mind-rather-than-the-clumsy-medium-of-space-travel-patrick-troughton-186934

Mochten mensen verder nog vragen hebben aan Wieteke en Philip en hun gidsen stel die vragen dan in de reacties.

6 gedachten over “Hoe zijn buitenaardse wezens in staat sneller dan het licht te reizen?”

 1. Het vijfde element
  @WietekeHoe kan bewustzijn zich ontwikkelen? Dat zou betekenen dat bewustzijn meerdere polariteiten kent. En het wezenlijke van bewustzijn is nou juist dat het GEEN kenmerken kent. Bewustzijn is onveranderlijk, dat wat er in verschijnt is veranderlijk. (basisprincipe zelfkennis)Daar kom ik ook bij het fenomeen tijd uit. Door de stroom van veranderingen (geest) krijgen we het idee van tijd. Maar in feite bestaat tijd niet in bewustzijn. Waaruit volgt dat er een basistoestand is in het gehele universum (het absolute bewustzijn) van waar uit 14 miljard jaar geleden de tijd is ontstaan.Bewustzijn is dus het NU. Geest tikt de jaren weg. Waaruit volgt dat het fysieke heelal in feite uit geest bestaat. (jij, ik en buitenaardsen ook)

  Maar nu mijn vraag: hoe kunnen buitenaardsen buiten de tijd reizen als het fysieke heelal feitelijk uit geest bestaat? Het hele fysieke heelal is namelijk aan dezelfde principes onderhevig. Anders zou zij niet kunnen bestaan.

  1. Wieteke
   @5e element 🙂1) Hoe kan bewustzijn zich ontwikkelen?Het bewustzijn an sich is een pure constante staat – dat klopt. In de spreektaal kan ‘bewustzijn zich ontwikkelen’ doordat iemand (de Persona-iemand) zich steeds bewuster wordt van die staat (van; alles is 1 – ik -jij en buitenaardsen inderdaad- dus echt alles) – dat heb je goed begrepen en die vraag beantwoord je dus in wezen al zelf 😉 Dat wij polariteit gebruiken om onszelf te leren (her)kennen in die staat klopt ook – zonder het 1 niet het ander. Het is dus beiden waar – Bewustzijn an sich kent geen polariteit in zichzelf, maar we gebruiken wel polariteit om tot meer (bewust ervaren en inzetbaar) bewustzijn te komen. Tenminste zo begrijp ik het 😉2) Maar in feite bestaat tijd niet in bewustzijn.

   Naar mijn begrip is tijd inderdaad een creatie van de geest. Een collectief overeengekomen bijproduct van onze beschaving. Wanneer dat ‘begon’ valt naar mijn weten niet vast te stellen 😉
   Maar inderdaad tijd is fictief – want zoals je al zegt is er alleen maar hier en NU 😉

   3) hoe kunnen buitenaardsen buiten de tijd reizen als het fysieke heelal feitelijk uit geest bestaat? Het hele fysieke heelal is namelijk aan dezelfde principes onderhevig. Anders zou zij niet kunnen bestaan.

   De woordkeus (bij gebrek aan beter) om aan te geven dat de ET’s ‘buiten de tijd’ reizen is (en niet voor niets tussen aanhalingstekens) omdat ze het simpel wilden houden. Dus nogmaals; in wezen doet ‘tijd’ er niet toe. Er wordt er gereist op ‘focus’ dus geheel en al – zoals jij zelf ook al heel goed opgemerkt aangeeft – in de geest. Dat zegt Philip ook – verwijzend naar onze eigen capaciteit om met focus alleen onszelf naar een andere ‘uithoek’ (wederom symbolisch gesproken) van het heelal te kunnen verplaatsen. Hoe wij echter ons ‘lichaam’ mee kunnen krijgen ‘naar die plek’ dat zijn we nog aan het uitvogelen (herinneren). 😉

   Van wat ik begrijp zijn er echter ook ET’s die (nog) wel vormen van tijd ervaren (zij het anders dan voor ons) en toch nog steeds letterlijk ‘afstanden’ afleggen (dus zij ervaren space-time zoals wij) met een combinatie van focus en apparatuur – hiervoor worden zwarte gaten en ‘tussendimensies’ gebruikt als portalen om snel grote afstanden af te leggen – inderdaad – sneller dan het licht. Dit is waarom zij ‘tussen de dimensies’ aanhaalden.

   Ik hoop dat dit het enigszins voor je verhelderd.

   Let wel; ik ben ook geen wetenschapper en krijg deze informatie vooral door in beeld-concepten. Ik doe mijn best dat om te zetten in woorden wanneer ik dit soort vragen krijg – maar allicht zitten daar beperkingen aan (alleen al in onze taal en van wat wij er uberhaupt van kunnen begrijpen haha).
   So – bear with me – zou ik zeggen 😉

   Heb een fijne dag nog en dank voor je vraag 😉

 2. Aladin
  Oke, dat is heel mooi om te weten van die ET’s maar dan zitten wij nog met de grote vraag: Wat hebben wij hier praktisch aan? Wat kunnen wij hier mee en waar leidt het toe?
  Als ze niet op aarde zullen of mogen landen of onze problemen zullen, mogen of kunnen oplossen…is het alleen maar theorie, leuk voor de antropologen onder ons. 🙂Als we weten dat de oceanen en regenwouden hoogstwaarschijnlijk bomvol nog niet ontdekt leven, flora en fauna zit, moeten we daar dan niet eerst mee beginnen?
  Ik lees de laatste tijd veel verhalen dat de ufo’s die wij zien een thuisbasis hebben onder water, of uit de aarde komen die mogelijk ‘hol’ is…Dan zou het kunnen dat die ‘buitenaardse intelligentie’ gewoon van deze aarde is?En waarom vinden we iets van buiten deze aarde of wat voor de meesten mensen buiten onze dimensie van gewaarwording ligt toch altijd zoveel interessanter?
  1. DouweDouwe Bericht auteur
   In mijn ervaring is het geen of of, ik vind zowel voedselbossen als het idee van buitenaardse wezens en open contact daarmee buitengewoon interessant.Maar wederom, ik val wat in herhaling wellicht, of iets relevant is is alleen door een persoon zelf te bepalen. Mijn nieuwsgierigheid, interesse en passie hebben me naar dit onderwerp geleid maar als je resonantie zelf ergens anders ligt ga daar dan vooral mee aan de gang.Want precies waar je nieuwsgierig over bent, interesse in hebt en gepassioneerd over bent is wat relevant is voor jou en in die zin dus ook wat praktisch is voor je en het leidt naar bewustzijnstoename. Door je resonantie te volgen wordt je meer van wie je bent.In die zin zijn buitenaardsen gewoon een nieuwe laag van onszelf.

  2. Wieteke
   Hi Aladin 🙂Mooie zin van jou: “Dan zou het kunnen dat die ‘buitenaardse intelligentie’ gewoon van deze aarde is?”En die slaat te spijker meer op zijn kop dan je nu voor mogelijk houdt denk ik 😉
   Want zoals Douwe ook zegt onze passies en nieuwsgierigheid – zit binnenin ons (op aarde) en ‘trekt’ hun energie naar ons toe. Net zoals je wanneer je timmerman wilt worden, je je aangetrokken voelt tot de juiste gereedschappen en een goede werkplaats, zo zijn wij als mensheid klaar voor een nieuwe stap in bewustzijn- en omdat de ET’s die in wezen al gemaakt hebben – komen ze steeds dichterbij.When the student is ready – the teacher appears… 😉

   Daarbij zijn we dus, zoals ik het begrijp, genetisch familie, wat NOG meer maakt dat ze niet bepaald helemaal ‘van elders’ komen – maar deels inderdaad van hier 😀 (en andersom – wij van hen afkomstig zijn- want het menselijk ras begon met hun inmenging) (dus wij zijn in wezen zelf ook niet helemaal van de aarde haha) 😉

   Dit soort cross-connection thinking – dus wanneer je al die invalshoeken mee weegt en elk voor zichzelf afzonderlijk bekijkt- maakt het al wat minder : “Wat is dit nu weer voor een exotische obsessie van iedereen ineens?” of een “Ver van je bed show” 😉 Al zijn dat dus goede vragen die veel mensen hebben.

   Het mooiste van jouw vragen (vind ik) is dat je laat blijken het intuitieve inzicht te hebben dat we ‘tenslotte toch HIER bij onszelf moeten beginnen” onze eigen troep opruimen zeg maar – onze natuur koesteren- oorlogen stoppen en overstappen naar een bank die geen wapenhandel financeert (ik noem maar wat) (of een voedselbos beginnen haha- wat het ook maar is wat met jou resoneert en waarvan je in je hart weet dat het jouw pad van passie is – wat dan als vanzelf de aarde heelt :)) En dat klopt 100%!!

   De grap is dat juist DIE dingen de meest nadrukkelijke boodschappen van de ET”s zijn; zij herinneren ons – ons te richten op onszelf daadwerkelijk te leren kennen – en onze eigen planeet te leren kennen en te ERkennen voor de enorme waarde die zij heeft> door bewust te gaan leven en zelf-onderzoek te doen. Pas als wij dat kunnen – kunnen zij contact met ons opnemen op gelijkwaardige (en open contact) wijze. Want DAN pas zitten wij voldoende op dezelfde golflengte (van bewustheid) om dat te kunnen doen.

   Dus of jij zelf nu interesse hebt naar ET’s of niet (dat staat een ieder vrij) – de plek waar jouw vragen vandaan komen – en daar aandacht aan besteden – helpt in theorie dus het meest effectief mee om een eventueel toekomstig en gelijkwaardig contact met onze sterren broeders en -zusters te kunnen verwezelijken.

   En of dat nu daadwerkelijk het resultaat zal zijn of niet (want dat hangt voor iedereen persoonlijk af –
   omdat we tenslotte allemaal individueel onze eigen realiteit scheppen), voor de manier waarop jij jouw steentje bijdraagt aan het helen van onze planeet; daar dank ik je heel hartelijk voor 🙂

   Warme groet,

   Wieteke

Aanverwante artikelen en informatie:
-) Vraag 1: Waarom landen buitenaardse wezens niet gewoon op de aarde om zich te introduceren?
-) Vraag 2: Waarom zijn buitenaardsen geinteresseerd om contact maken met planeet aarde en haar bewoners?
-) Wieteke vertelt over haar ervaringen met ET Channeling en ET Healing
-) Interview met o.a. Philip Fiolet van Beyond Medicine over ET Healing
-) Buitenaardse wezens vragen aan jou persoonlijk, wil je dat we ons laten zien?
-) Zelf contact maken met je multidimensionale aspecten
-) Innerlijke vrede, je passie volgen en multidimensionaliteit

ufo