Tarieven

Tarieven

Prijzen en Informatie ~ Om een sessie te boeken ga je hier naartoe. 

Opties 1 op 1 sessies ET-channelling

∞  1-op-1 Vraag en Antwoord met Arjun  ∞

Aanbevolen voor; nieuwsgierige mensen zonder ernstige fysieke klachten, z.g.n. Indigo’s of Starseeds die meer willen weten over hun Multi Dimensionale connecties of voelen dat ze al op de juiste weg zitten maar nog wel wat support kunnen gebruiken. Ook geschikt als ‘follow-up’ sessie na een eerdere meer uitvoerige sessie omdat je nog wat dingen dieper wilt uitwerken.

Optie 1: Skype- of live channeling  45 min –   €  111,-
Optie 2: Skype- of live channeling  60 min –   €  155,-

Klik hier voor meer info over dit type sessie:

Hoe en wat? Zoals de naam als zegt kun je in dit geval zelf vragen stellen aan Arjun, voor deze sessie hoef je niet speciaal te gaan liggen (als aangeraden in optie 4 en 5) en kun je net zo gemakkelijk in gesprek gaan met mijn Arjun en zijn ‘team’ als met een van je beste vrienden 🙂 Er vind standaard aanvullend energiewerk plaats op de achtergrond, en mensen die daar gevoelig voor zijn merken dit vrijwel altijd. Ook vragen mbt de gezondheid kunnen gewoon gesteld worden en er kan nog steeds ‘meegekeken’ worden door het team, net als in de healing sessies.

Hoeveel tijd kan ik rekenen per vraag? Zeer globaal genomen kun je rekenen op 5 minuten per vraag – je bepaalt zelf of je ergens dieper op in wilt gaan met ze. Begrijp dat bij vragen over fysieke uitdagingen zij vaak ook vragen aan jou gaan stellen, zodat jij je door de spiegelingen die zij aabieden, zelf bewust(er) kunt worden van datgene waar de symptomen mee samenhangen. Bij meer uitdagende fysieke situaties raad ik aan om optie 4 te overwegen, waarin ook een diepgaande body scan gedaan wordt incl thema-analyse.

Wat kan ik vragen? Geen vraag is ongepast of onmogelijk, mocht er toch geen antwoord gegeven kunnen worden, dan leggen zij altijd netjes uit waarom. In het algemeen kun je ervan uitgaan dat alle informatie in feite gewoon direct van je eigen Hoger zelf komt. Mijn gidsen zien zichzelf als vertalers van die informatie van ‘daar’ naar ‘hier’ zodat je het op een bewust niveau kunt omarmen – of ‘herinneren’ en zodat je er ook rationeel mee aan de slag kunt. Ik raad aan je vragen helder en to-the-point te houden en niet teveel onderwerpen in 1 vraag te betrekken. Wel kun je prima een situatie even kort uitleggen – en daar vervolgens een vraag over stellen.

Kan er info van mijn eigen gidsen doorkomen? Als er informatie is voor jou van jouw eigen gidsen – en het is relevant voor jouw zielenpad Hier en Nu, om dat nu te ontvangen via deze weg – dan kan dat ook zeker doorkomen. Hybride kinderen, menselijke-, multidimensionale- , natuur- en Interstellar wezens met wie jij reeds (open) ziels-afspraken hebt komen vaak vanzelf naar voren wanneer jij het onderwerp in die richting stuurt 🙂

Algemeen: Alle vraag en antwoord sessies zijn incl: gratis korte meditatieve inleiding – van 3 minuten. De klok voor jouw 45 of 60 min sessie, begint dus pas daarna te lopen.

Alle sessies zijn inclusief het nasturen per email van jouw persoonlijke opname van de sessie als mp3 middels WeTransfer.

Mocht je nog andere vragen hebben over dit werk,  kijk dan eerst nog even bij de FAQ op deze website. Vind je ook daar niet wat je zoekt, stuur me dan een berichtje, ik help je graag 🙂 Namaste – Wieteke


 1 op 1 ET-channeling & Healing  ∞  

Diepgaande intuitive reading door de gidsen + energetisch re-alignment werk waarvoor je het beste kunt gaan liggen. Incl: korte meditatieve inleiding en fysieke-scan met thema-analyse. Aanbevolen bij: fysieke klachten / (groot) keerpunt in je leven / loslaten trauma / (aanstaande) lichtwerkers die voelen dat zij zijn ‘vastgelopen’. In deze beide opties duurt de daadwerkelijke channeling even lang (max +/- 1 uur) – voor details klik op de uitklap tekst ‘meer info over dit type sessie’ hieronder.

Optie 3: Skype- of live contact 80 minuten / 1 uur en 15 min –   € 200,-  

Klik hier voor meer info over dit type sessie:

Bij dit type sessie ontvang je een diepgaande intuitieve reading welke eveneens een sterk energetisch en fysiek herbalanserend effect kan hebben op het lichaam. Het meest opvallende aan deze sessies is dat jouw Thema (datgene wat nu het meest gezien wil worden) helder en liefdevol naar voren wordt gebracht. Hierbij bieden mijn gidsen reflecties aan in een open dialoog, waardoor je kunt zien hoe je zelf effectief oude, niet-langer-dienende geloofspatronen los kunt laten. Dit versnelt en versterkt het zelfhelend vermogen van je lichaam en brengt vaak ook diepe emotionele en mentale helderheid, rust en vrede. Tegelijkertijd wordt er op energetisch vlak hard aan je gewerkt om op alle fronten deze transformatieprocessen te stroomlijnen ten bate van een vlotte en soepele integratie.

Ook worden aanvullende vragen* die je hebt meegebracht beantwoord als je wilt. Je hoeft niet perse vragen te hebben – soms is het juist ook heel mooi om er gewoon ‘neutraal’ in te stappen en je te laten verwonderen door wat er allemaal vanzelf naar boven komt.

* Bij een lange lijst vragen en verder weinig tot geen fysieke uitdagingen raad ik sessie-optie 1 t/m 3 aan.

De channeling zelf, duurt standaard tussen de 45 en 60 minuten, in uitzonderlijke gevallen iets langer. Ik werk met mijn ogen dicht en laat niet een klok – maar enkel de gidsen bepalen hoeveel er gedaan kan worden. We praten vooraf aan de sessie zodat je rustig kunt aankomen / kennis kunt maken / en na afloop; zodat je weer even lekker kunt landen – en wat drinken, voordat je de wereld weer in stapt.

Alle sessies zijn inclusief het nasturen per email van jouw persoonlijke opname van de sessie als mp3 middels WeTransfer.

Mocht je nog andere vragen hebben over dit type sessie, kijk dan eerst nog even bij de FAQ op deze website – daar staat nog veel meer inclusief een compleet voorbeeld. Vind je ook daar niet wat je zoekt, stuur me dan een berichtje, ik help je graag 🙂


∞  Alle sessies kunnen zowel live als via Skype uitgevoerd worden  

Een Live bezoek is inclusief: een kopje biologische thee & introductiegesprekje vooraf /
het delen van je ervaring (+ event. nog vragen stellen) achteraf + een glas kristal-opgeladen water.

Alle sessies zijn inclusief het nasturen per email van jouw persoonlijke opname van de sessie als mp3 middels WeTransfer.


∞  Groep-sessies op verzoek: (Open vraag en antwoord met Arjun)  
Klik hier voor meer info over dit type sessie & de opties voor een live of skype groep:


Live: (minimaal 12 personen / max 55) 100 minuten
(2 x 40 min channelen – met een pauze van 20 minuten ertussen)

Prijs wordt berekend per event – op basis van aantal deelnemers /
eventuele reiskosten en huur van de ruimte indien van toepassing.

Per Skype: (minimaal 6 personen) 80 minuten
(2 x 35 min channelen met pauze van 10 min ertussen)
Minimale donatie € 155 – / boven de 10 personen, prijs vooraf overleggen.

­

Voor de agenda van de groepssessies: kijk op de facebook pagina onder ‘events’.


* Samenstelling van de prijzen / Waarom is er een wachtlijst? Dank voor het steunen van mijn werk 🙂


De prijzen in deze ‘menukaart’ zijn tot nog toe, qua verhouding ruim onder die van de meeste bekende internationaal werkende channels gebleven, die toch al snel $200 of meer per uur vragen. Ik besteed naast ons live contact via Skype of live bezoek, met liefde tijd aan het verwerken van jouw gegevens, het nasturen van jouw persoonlijke MP3 audio opname, en het beantwoorden van mailtjes met een eventuele vraag of opmerking na afloop.

De wachttijden voor 1-op-1- (healing) sessies komen met name door de exlusieve aandacht die ik besteed aan iedere client afzonderlijk. Vooralsnog werk ik niet met meer dan 2 mensen perweek als zij kiezen voor optie 3 (Healing) omdat ik het idee van haast en deadlines absoluut niet wil betrekken bij zulk diepgaand en kostbaar energiewerk. Ik laat ook ruim tijd tussen de Q&A sessies in – wat menig ietsje te laat komend client (niet dat ik dat aanraad natuurlijk 😉 ) alsnog de garantie geeft van mijn volledige aandacht en wat voorkomt dat de deurbel voor de volgende persoon al gaat terwijl jij nog ligt ‘terug te komen op aarde’. Je kunt bij mij echt even ‘aankomen’ met een kopje thee, en hebt ook de tijd om weer rustig (op je eigen roze wolk) te vertrekken.

Dank voor het steunen van mijn werk: Als internationaal bekend ervaringsdeskundige op dit vlak, werk ik gepassioneerd aan het gratis verspreiden van grensverleggende informatie, onder andere via mijn YouTube kanaal (wat wellicht de weg is via welke je mij hebt ontdekt 😉 ). Ook werk ik zonder winst-oogmerk als kunstenares om onze geliefde broeders en zusters van de Kosmos vorm te geven in onze huidige dimensie, zodat meer mensen hen kunnen (h)erkennen in hun eigen innerlijke reis naar de sterren 🙂 Kortom; Jouw geld gaat vooral in het redelijkerwijs mogelijk houden voor mij, om zoveel mogelijk ‘extra’ te kunnen blijven geven aan de wereld waar ik geen geld voor vraag. Hier profiteert namelijk iedereen van. Of je nu besluit via deze weg een sessie te boeken of niet – alleen al jouw aanwezigheid op deze site vertelt me dat ook jij op je eigen unieke (onmisbare) manier, actief onderdeel uitmaakt van de huidige shift – en daarvoor dank ik je vanuit de bodem van mijn hart! 😀